Elonga Ya Ngo

ELONGA YA NGO

  1. Eza tango
  2. Elonga Ya Ngo
  3. Salté
  4. Silenci
  5. La maquinària
  6. Na lingui yo
  7. Aquí no hay miedo
  8. Voy llorando
  9. Tonight
  10. Quiero cantar

“Elonga Ya Ngo” en Lingala significa aquesta és la nostra victòria. Lasta Sanco han aconseguit l’objectiu: transmetre la seva visió de la vida amb un estil propi, on els sintetitzadors i l’electrònica més ben treballada es mesclen amb els sons africans que els caracteritzen.

Un treball de 10 cançons on parlen de victòries quotidianes, exilis, transformació social i respecte per la Terra, utilitzant en els textos quatre llengües diferents. La barreja de català, castellà, anglès i lingala no sorprèn quan t’endinses en l’univers dels Lasta Sanco.

Aquest disc mostra diferents paisatges sonors, des de cors i ritmes africans al rock progressiu, el hip-hop o disco. “Na lingui yo” és un dels talls més potents gràcies a la base Jungle i la col·laboració a la veu de Júlio Maloa (cantant de La Raíz i Nativa).

Lasta Sanco creuen fermament en la interculturalitat (per això el nom de la banda està en esperanto, la llengua universal) i ens l’exposen amb aquest nou àlbum gravat a la Bucbonera Studio i masteritzat a Abbey Road de la mà de Geoff Pesche.

Produït per Xavier Vallverdú i publicat sota el segell Coopula, Lasta Sanco ens ofereixen un viatge al seu imaginari i ens animen a participar d’un moviment de canvi contra les injustícies i per la igualtat d’oportunitats. No us deixarà indiferents.

Contacta’ns

lastasanco@gmail.com

Discogràfica i editorial

www.coopula.cat

info@coopula.cat